Advisering in hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging is een vak apart, waar met heel veel zaken rekening moet worden, nergens is zoveel beweging als in hotels. Specifiek omdat een hotel gastvrij en toegankelijk moet zijn, waar gasten zich welkom voelen, maar waar ook een veilig gevoel moet zijn. Zowel voor werknemers als voor gasten is veiligheid een groot goed, waar een hotel een verantwoordelijkheid in heeft.

Specialist in hotelbeveiliging

JR Security is ruim 30 jaar ervaringsdeskundige op het gebied van hotelbeveiliging, waarbij zowel advisering als uitvoerende werkzaamheden een grote rol speelt. Juist door de ervaring kent JR Security de valkuilen en voelt haarscherp aan waar de knelpunten liggen, zonder het serviceniveau te verliezen. Want wees nou eerlijk; in de horeca willen we iedereen gastvrij ontvangen, dat is waar u voor staat. De balans tussen veiligheid en gastvrijheid moet in evenwicht zijn, waardoor gasten zich veilig en welkom voelen.

advisering security management

Bewustwording

Doordat wij aantoonbaar maken wanneer een situatie onveilig zou kunnen zijn en hiermee met praktijkvoorbeelden kunnen werken, zal het bewustwordingsniveau verhogen. Wij leren u en uw werknemers patronen en onveilige situaties te herkennen. Hierdoor zal er altijd alert worden gereageerd en worden onveilige situaties vermeden.

Training in hotelbeveiliging

Dutymanagers en security officers, die verantwoordelijk zijn tijdens hun diensten dienen goed te weten waar op gelet moet worden. Een ronde door het hotel en het signaleren van “non” veilige situaties is iets wat door de juiste training goed op de rit gezet kan worden. Hoe ga je om met bijvoorbeeld een overval? Wat doe je als je een collega verdenkt van fraude? Hoe ga je om met een ontruiming? Wat is de procedure als een gast agressief wordt? Welke stappen moeten worden gezet in geval van brand? Hoe reageer je op ongenode gasten? Het camerabeveiligingssysteem werkt niet juist, wat is de procedure? Het zijn zomaar een paar praktijkvoorbeelden waar over nagedacht moet worden en waardoor veiligheid gewaarborgd wordt. Op onze pagina trainingen vindt u meer informatie.

Hotelbeveiliging adviesrapport

U ontvangt van ons, na een grondige inspectie, een uitgebreid adviesrapport wat wij mondeling toelichten. Naar uw wens kunnen wij het gehele of een gedeelte van het rapport ten uitvoer brengen. Wij beschikken ook over Mystery Guests die specifiek de veiligheid beoordelen, zij kunnen naar wens ook het serviceniveau meenemen, zodat wij de combinatie veiligheid/gastvrijheid voor uw hotel kunnen maken.

Contact over hotelbeveiliging

Uiteraard komen wij graag in contact met u, het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij op de juiste wijze kennis kunnen maken. Via ons contactformulier kunt u contact met ons opnemen, wij nemen dan snel contact met u op. Telefonisch zijn wij iedere dag bereikbaar op 06 49 38 98 60