Prive detective zowel particulier als zakelijk

JR Security is als recherche bureau geregistreerd en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB nummer 1026 en werkt voor zowel bedrijven als particulieren. In een aantal gevallen is het inhuren van een privé detective een must, wij zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje:

Verhaalsinformatie

Wanneer u bijvoorbeeld met een partner samen een onderneming zou willen starten is het aan te raden om een aantal zaken te laten checken:

  • Toetsing bedrijf- en vestiging gegevens
  • Kadastrale toetsing
  • Onderzoek naar betalingsgedragingen
  • Financiële situatie waarin de rechtspersoon zich bevindt
  • Onderzoek naar roerende zaken
  • Debiteuren onderzoek
  • Crediteuren onderzoek

Alimentatieonderzoek

Denkt u dat u teveel partneralimentatie betaald, doordat uw ex partner bijvoorbeeld samenwoont met een nieuwe partner? Of dat uw ex partner meer inkomsten heeft en wel in zijn/haar eigen levensonderhoud kan voorzien? JRS verricht een gedegen onderzoek en kunnen op de juiste wijze zoveel mogelijk informatie verzamelen, zodat u bij de rechter de onterechte alimentatie kunt aanvechten. Er zijn 3 punten die u dient aan te tonen, zodat u deze aan de rechter kunt presenteren:

  • Of het een affectieve relatie van duurzame aard is tussen uw ex partner en zijn/haar nieuwe partner
  • Of zij een gemeenschappelijke huishouding voeren
  • Wat de wederzijdse verzorging is

Gedragsonderzoek (minderjarigen)

U kunt ook een privé detective inschakelen als u het vermoeden heeft dat uw kind veranderd en u de oorzaak hiervan wilt achterhalen. Wij kijken in dit soort gevallen wat uw kind doet op het moment dat hij/zij van huis weggaat en met wie ze omgaan. Met de onderzochte bewijzen kunt u een gesprek met uw kind aangaan, doordat u nu meer inzicht heeft in het leven van uw kind.

Onderzoek naar overspel

Wij begrijpen heel goed dat het inschakelen van een privé detective in geval van het vermoeden van overspel een grote stap is. Hoe lastig ook, het geeft wel duidelijkheid, zodat u verder kunt gaan met uw leven. In deze situaties zullen wij observeren en een onderzoek naar internet historie opstarten. Wij zullen het onderzoek onderleggen met foto- en video materiaal naar gelang uw wens.

Ziekteverzuim onderzoek

Werknemers die zich ziek melden, dus geld kosten en waarvan u het vermoeden heeft dat ze niet eerlijk zijn. Daarvoor kunt u ook een privé detective inschakelen. Door observatie en foto materiaal kunnen wij voor u de waarheid boven tafel krijgen en uw probleem oplossen.

Contact

Heeft u behoefte om de waarheid te weten? Heeft u een probleem waarvoor bewijsmateriaal noodzakelijk is? JR Security helpt u daarmee op een integere en professionele wijze. U kunt via het contactformulier een bericht sturen of bellen naar 06 49 38 98 60