Mystery Guest

Mystery Guest tbv veiligheid

Natuurlijk wilt u graag weten of de veiligheid van uw werknemers en gasten gewaarborgd is. Het is aan te raden om dit op regelmatige basis te doen, zodat er bewustwording ontstaat in uw bedrijf. Om het veiligheidsniveau van de organisatie of persoonlijke omstandigheden te kunnen bepalen of te controleren maakt JRS gebruik van een Mystery Guest. Op deze manier weet u of uw medewerkers goed zijn geinstrueerd, veilig handelen en onbekenden geen toegang geven tot ruimtes waar gevoelige informatie of waardevolle spullen liggen.

Fraude in uw bedrijf?

De Mystery Guest kan ook gebruikt worden om te bepalen of er gestolen of gefraudeerd wordt in de organisatie. Het doen van proefaankopen door een Mystery Guest is een methode om dit zo mogelijk te kunnen aantonen.

Hoe veilig bent u als onderneming?

Waarschijnlijk heeft u geïnvesteerd in een goed beveiliging systeem, maar werkt dit ook naar behoren? Weten uw medewerkers hoe te reageren in bepaalde situaties en worden door u uitgewerkte protocollen wel nageleefd? Is uw onderneming gemakkelijk toegankelijk en wat kunt u hieraan doen?

Bewustwording

Belangrijk is dat medewerkers zich bewust zijn van een onveilige situatie. Het inzichtelijk krijgen van verschillende situaties en locaties, die extra veiligheid aandacht mogen krijgen. Uiteindelijk zijn het uw medewerkers en is het uw onderneming die zich wellicht bloot stellen aan onnodige en onveilige situaties.Tijdens een bezoek van een Mystery Guest kan tevens het serviceniveau gecontroleerd worden.

Rapportage

U krijgt na het bezoek van de mystery guest een volledige rapportage met onze bevindingen. Uiteraard doen wij ook aanbevelingen die u ter harte kunt nemen en kunt bespreken met uw werknemers en/of beveiliging bedrijf.

Gebruik Mystery Guest;

  • Bedrijven
  • Hotels & Horeca gelegenheden
  • Retail
  • Overheidsinstanties
  • Semi-overheidsinstanties