Veiligheid trainingen voor hotels

Het creëren van veiligheid kun je trainen, net zoals je dat met gastvrijheid kunt doen. Speciaal voor de gastvrijheids industrie geeft JR-Security trainingen in veiligheid. Hoe zorg je voor een veilige omgeving voor medewerkers en gasten, hoe stimuleer je collega’s om die veiligheid te waarborgen en waarom is veiligheid zo belangrijk.

Gezien de huidige omstandigheden wordt in de veiligheid trainingen ruim aandacht besteed aan het herkennen, waarnemen en omgaan met afwijkend, agressief en gewelddadig gedrag van gasten, bezoekers en ook medewerkers.

Waarom veiligheid trainingen

Als hotel eigenaar of manager bent u voor zowel gasten als medewerkers verantwoordelijk voor het creëren van een zo veilig mogelijke omgeving. Uiteindelijk is het een stukje bewustwording waaraan wordt gewerkt. Het is belangrijk om te continu te checken of nooduitgangen niet onbewust geblokkeerd worden en wat de risico’s zijn op het moment dat zo’n uitgang noodzakelijk is. In gevallen van brand en andere noodscenario’s is het van wezenlijk belang dat uw BHV-ers, medewerkers of duty managers, die verantwoordelijk zijn, weten welke procedures in gang moeten worden gezet. En hoe zetten we veiligheid in zonder aan onze gastvrijheid te tornen? Want per slot van rekening bent u geen beveiligingsbedrijf, maar een plek waar gasten zich welkom voelen en tegelijkertijd ook veilig voelen.

Trainingsprogramma op maat

Ieder hotel is anders en verdient een persoonlijke aanpak qua trainingen. Vooraf bespreken wij welke scenario’s er worden besproken en welke procedures er reeds bij u van toepassing zijn. De balans tussen gastvrijheid en veiligheid zal altijd in het evenwicht zijn wat u voor ogen heeft.

Onderwerpen die wij trainen zijn onder andere:

  • Overval- en agressietrainingen
  • Algemene veiligheid
  • Ontruimingsoefeningen
  • Brandveiligheid
  • BHV trainingen
  • Duty Manager / MOD training

Contact betreft veiligheid trainingen voor hotels

JR-S heeft zich gespecialiseerd in veiligheid voor hotels, wij kennen en herkennen na 30 jaar ervaring in de gastvrijheids industrie alle scenario’s en helpen u graag van uw hotel een veilig hotel te maken. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via de contactpagina of kunt u bellen op 06 49 38 98 60